Ryby-špeciality
Ryby-špeciality
Ryby-špeciality

Grand hotel Kempinski *****

Školenie pre personál Grand hotela Kempinski***** - Vysoké Tatry.

Ing. Peter Marták

Prednášku viedol Ing. Peter Marták. Bola stručným prehľadom o rybách a morských živočíchoch ako anatómia rýb, druhy rýb atď. K odbornej prednáške pripojil pán Marták zopár zaujímavostí zo sveta rýb. Na záver prednášky sme pripojili názornú ukážku porciovania a filetovania údených rýb. A samozrejme k ochutnávke údených rýb vyrobených tradičnými receptúrami.

Prednáška bola v pohodovej atmosfére z mnohými otázkami od poslucháčov. Tešil nás prirodzený záujem a zvedavosť ľudí o zdokonaľovanie svojich vedomostí.

Touto cestou by sme sa chceli poďakovať o nesmierny záujem a zorganizovanie prednášky. Je nám cťou pracovať pre šéfkuchárov kde kvalita nie je iba pojem, ale je skutočnosťou.

 

Späť.