Ryby-špeciality
Ryby-špeciality
Ryby-špeciality

Kempinski 2015

Grand Hotel Kempisnki*****, Sladkovodné ryby, školenie 2015

 

Jedálny lístok zimnej sezóny 2014/2015 je v Kempinskom zostavený najmä zo sladkovodných rýb. Pred spustením nového jedálneho lístka sme opäť prišli do Tatier doškoliť personál hotela a kuchyne.  Tak, ako už býva zvykom zamestanci hotela sú veľmi zvedaví a kladú plno otázok. Čo nás veľmi teší. Prednáška o sladkovodných rybách bola doplnená názornou ukážkou čistenia a filetovania sladkovodných rýb.

 

štyria šéfovia :-)

super kolektív

 

Touto cestou by sme sa radi poďakovali za vašu ochotu a záujem o školenie. Tešíme sa na ďalší tématický okruh z oblasti rýb v budúcnosti.