Ryby-špeciality
Ryby-špeciality
Ryby-špeciality

Ryby a Rizling

Dňa 25.4. a 26.4. sa uskutočnila v penzióne Fortuna degustačná akcia z rýb a rizlingov.


Degustačka bola spojená s prednáškou o rybách od Ing. Martáka spolu s prednáškou o vínach od Ing. Hronského. Touto cestou by sme sa chceli poďakovať Fortune za vynikajúco odvedenú prácu a príjemnú atmosféru počas weekendu. 

Pozvanie taktiež prijal aj náš výhradný dovozca čerstvých rýb z Talianska. Ďakujeme pánovi Massimiliánovi za vyčerpávajúcu prednášku o rybách. 

Pozvanie prijali:

Gabriel Kocák, Culinarium restaurant

Erik Volko, Bistro Chef

Peter Kulhány, Smartfood

Martin Kurhajec, Hotel Solisko

Ivan Klčovský, Hotel Chopok


Dúfame, že o rok sa opäť v príjemnej atmosfére opäť stretneme.

Všetko nachystané


Profesionáli z Fortuny

p. Ing. Marták prednáša

p. Ing. Hronský prednáša

kuchárske umenie 1

kuchárske umenie 2

Naši hostia

p. Massimiliano, náš hosť